Звірячий інстинкт або Kellys Gibon 27,5+

     Отже новий велосипедний сезон вже розпочато. І ми починаємо публікувати огляди та знайомити вас з новими моделями велосипедів Kellys 2017 року.

     Компанія Kellys Bike Company увійшла в сезон 2017 року з розширеною лінійкою велосипедів. Та й хто сумнівався що буде інакше?! 

     Абсолютно новий шосейник URC 90, трейлові 27,5+ хардтейли Gibon, лінійка жіночих найнерів Desire, міських велосипедів Classic та електричних ендуро Thrill 27,5+ і міських велосипедів E-bike. А ще оновилися добре знайомі нам популярні моделі, додалися захоплюючі яскраві кольори, нові матеріали та розумні рішення. Kellys готовий зробити цей сезон унікальним.

Kellys Gibon

     В даному міні-огляді мова піде про нову модель 27,5+ Kellys Gibon! 

Kellys Gibon

     Виробник позиціонує дану модель гірського велосипеда, як повноправного представника групи Trail-Marathon. А команда професійних DH-гонщиків Kellys Factory Team провела випробування в горах серед гострого, твердого, сипучого каміння та на сніжних вершинах і спусках.

     Gibon — це універсальний скелелаз з геометрією, що оптимізована для долання трейлів, та відповідним обладнанням. Завдяки широким 38-міліметровим ободам з покришками Schwalbe Nobby Nic шириною 2,8 дюймів, новий хардтейл нестримний та здатен переїхати через майже будь-яку перешкоду на своєму шляху. На додаток до чудового зчеплення, покришки з великим об'ємом повітря всередині пропонують комфорт і поліпшують всепролазність до небаченого рівня. Новий Gibon дозволяє фігачити по найсуворішим трейлам з легкістю, якої важко уявити на звичайному МТБ.
 
Kellys Gibon
 
Kellys Gibon
 
Kellys Gibon
 
     Нова рама Kellys Gibon під наскрізну вісь стандарту Boost зроблена з алюмінієвого сплаву з потрійним батінгом і доволі легка та жорстка, що забезпечує ефективну передачу обертального моменту та точне керування. Завдяки короткому задньому та довгому передньому трикутнику, Gibon верткий та надихає впевненість на найкрутіших схилах. Нова рама також відповідає всім сучасним стандартам, таким як кріплення перемикача та заднього гальмівного каліпера direct mount, конусна "рульова" та внутрішня проводка тросів.
 
Kellys Gibon
 
Kellys Gibon
 
Kellys Gibon
 
     До сезону 2017 року Kellys підготував дві версії нового роверу 27,5+: Kellys Gibon 70 з 1х11 трансмісією Shimano SLX та направляючою для ланцюга і вилкою RockShox Revelation з ходом 130 мм пропонується просунутим ентузіастам трейлового катання, а ось Kellys Gibon 30 з трансмісією 2х10 Deore/SLX та вилкою RockShox Recon з ходом 120 мм призначений для туристів. Обидві моделі екіпіровані ефективними гальмами Shimano з роторами 180 та 160 мм відповідно, які здатні зупинити велосипед в будь-якій ситуації.
 
Kellys Gibon
 
Kellys Gibon
 
Kellys Gibon
 
     В кінці нашого міні-огляду лінійки Kellys Gibon залишається лиш додати, що молодший представник групи Гібонів, а саме Kellys Gibon 30 - вже в Україні та надійшов у продаж. Вже скоро очікуйте нових, яскравих та збуджуючих фото та тестів. Що ж до старшої моделі Kellys Gibon 70 - більш за все що вона буде завозитись під замовлення, то ж питайте про наявність у представників Kellys в вашому місті.
 
Kellys Gibon

 

25.11.2019  
Каталог: Велосипеди Kellys 2020 модельного року!

Представляємо вашій увазі електронний каталог з усіма новинками велосипедів Kellys 2020 модельного року!

11.12.2018  
Новенький Noid на 29х

Останньою тенденцією являється прибуття 29-х колес на швидкісних спусках. У деяких брендів вже є велосипеди на 29” колесах, які беруть участь у змаганнях, у деяких ще немає, але переважна більшість брендів вже...

Зворотній зв`язок