Зі святом весни вітаємо прекрасну половину людства!

    Чи погодитесь ви із ствердженням, що весна - це настрій та стан душі? Цього року, визираючи у вікно, саме таке визначення "весни" спадає на думку, за умови, якщо ви знаходитесь в Україні. 

    Та незважаючи на прохолоду та кучугури, весна завжди поруч, вона тендітна, багатогранна, неповторна, свіжа, молода і ця весна - це жінка. Інколи вона буває сніжною як у березні, інколи привітною як квітневе сонце та квітучою як травневий бузок. І не треба чекати рік до настання весни, коли кожна жінка і є унікальна та непередбачувана весна.

    Історія появи свята Міжнародного жіночого дня має своє конкретне підгрунтя, та сьогодні ми хочемо у привітанні закликати кожного читача до взаєморозуміння та чуйності до близьких. І тоді весна буде станом душі, адже людям не знадобиться боротися за свої права.

    Та звісно, любі жінки, бажаємо вам бути завжди юними, красивими та природніми. Поряд мати гідних людей та добру опору і зустрічати кожен новий день з посмішкою, оптимізмом у спокої та радості!

     А чоловікам ми нагадуємо, що своїх любих жінок потрібно "балувати" - жінки люблять подарунки. А щоб подарунки приносили не тільки радість, а й користь, радимо вам звернути увагу на велосипед! Якщо ж у вашої красуні вже є велосипед і ви в глухому куті - згадайте що жінки ще й модниці добрі і полюбляють різні стильні і корисні штучки... І ви швидко знайдете вихід тут, або тут

25.11.2019  
Каталог: Велосипеди Kellys 2020 модельного року!

Представляємо вашій увазі електронний каталог з усіма новинками велосипедів Kellys 2020 модельного року!

11.12.2018  
Новенький Noid на 29х

Останньою тенденцією являється прибуття 29-х колес на швидкісних спусках. У деяких брендів вже є велосипеди на 29” колесах, які беруть участь у змаганнях, у деяких ще немає, але переважна більшість брендів вже...

Зворотній зв`язок