Велоісторія: Життя – це подорож

     Життя як подорож. Ви знаєте хто ви та звідки і маєте свою мету. Ви досягаєте однієї вершини та йдете до наступної. Це схоже на їзду на велосипеді – кожен оберт шатунів наближає до мети. Що штовхає нас рухатися вперед…

     Так, амбасадори Kellys Соня та Мілош поставили собі за мету поїхати на Краківсько-Ченстоховську височину, що на півдні Польщі.

     Соня поїхала на своєму Kellys SOOT 30 , а Мілош Kellys SOOT 50. Вибір саме цих моделей велосипеда був очевидним, адже Kellys SOOT - це гравел байк, який створено для довгих подорожей, де по дорозі трапляється асфальт, гравій та грунти.

     Соня про цей велосипед: «Мені подобається посадка на велосипеді. Вона комфортна та дозволяє їхати протягом дня без відчуття стомленості. До того ж мені подобається як я виглядаю на цьому велосипеді…»

     Аякже ж, дівчата вони такі, на сьогодні для них комфорт та зовнішній вигляд важливіші у виборі.

     А ось відгук Мілоша: «Для мене продуктивність є найважливішим параметром, коли мова йде про розсікання по гравію. Надійна трансмісія, потужні гальма та універсальна геометрія – ось що я люблю в Kellys SOOT 50»

     На велосипеди Соня та Мілош розмістили сумки для необхідних речей в дорозі. Зокрема це сумка на кермо, підрамна сумка, фляго тримачі на вилку та підсідельна сумка. Такий розподіл ваги по велосипеду не зміщує центр ваги і велосипедист майже не помічає зайвих кілограмів речей на велосипеді. При цьому спина вільна від рюкзака і насолоджуватися подорожжю велосипедист може на повні груди!

     Екіп підібрано, одяг по погоді, тепер можна й починати подорож

     «Ми стартували з першим проміння сонця. Туман ще покривав поля, а трава виблискувала росою. Перші кілометри по гравію запевнили нас, що ми на правильному шляху» -  Мілош був дуже задоволений: «Це навіть краще чашки свіжозвареної кави зранку!»

     Та гравій все ж змінили скелясті стежки і після кількох десятків кілометрів Соня та Мілош зробили першу заслужену зупинку.

     Їзда по доісторичним юрським породам - це надзвичайні враження.

     Через деякий час вони досягли однієї з багатьох руїн замків, розташованих у цьому регіоні. Цим замкам більше 500 років!

     Щоб досягти кінцевого пункту призначення, Соні та Мілошу треба було проїхати через ліс. Соня перевірила, чи у правильному напрямі вони рухаються, щоб досягти пункту призначення до заходу сонця. Зрештою вони вирішили прискоритися!

     І щоб дістатися місця призначення їм треба було трошки піднятися…

     Нарешті вони дісталися вершини, але це ще не все, адже їм потрібно було розбити табір. Буквально декілька хвилин і намети стояли.

     Та чи все вони взяли з собою? Ще б пак!

     І ось настав час заварити кави… Смакота! Та спостерігати чарівний захід сонця з думками: «То куди завтра?»

     Вже скоро весна грітиме достатньо тепло, щоб на вихідних із задоволенням катнути десь за місто на велосипеді! І вам бажаємо відкривати для себе нові місця, вкручувати із задоволенням та попутного вітру!

     А якщо зацікавив всюдихід Kellys SOOT та маєте запитання – пишіть. А найближчий магазин, де ви можете такий придбати, знайдете тут.

25.11.2019  
Каталог: Велосипеди Kellys 2020 модельного року!

Представляємо вашій увазі електронний каталог з усіма новинками велосипедів Kellys 2020 модельного року!

11.12.2018  
Новенький Noid на 29х

Останньою тенденцією являється прибуття 29-х колес на швидкісних спусках. У деяких брендів вже є велосипеди на 29” колесах, які беруть участь у змаганнях, у деяких ще немає, але переважна більшість брендів вже...

Зворотній зв`язок