В дитинство разом з Kellys!

Новенькі велосипеди дитячої серії Kellys Kids - Kiter 30 та Trick!

Дитячий підрозділ бренду Kellys презентує нові моделі велосипедів із колесами 24” та 20" – для маленьких байкерів віком від 8 до 12 років.

Kiter 30

Конструкція велосипеду спеціально адаптована для дітей, що тільки навчаються їзди: верхня труба рами занижена із міркувань безпеки та психологічного комфорту маленьких наїзників.

Винос руля може бути піднятим вище – для коригування посадки в сторону прямої комфортної, чи більш спортивної.

Гірська трансмісія 3х6 має великий діапазон передаточних чисел для точного дозування зусиль: дитині вистачить сил як заїжджати в підйоми так і їздити із солідною швидкістю по асфальту .

 

  

Дівчача модель Kiter  пофарбована у лагідні блакитний та білий кольори, а хлопчача – в контрастні яскраво-жовтий та чорний.

   

Trick

Цей велосипед є реплікою дорослої моделі для екстремального спорту – BMX (Bicycle MotoCross).

Ця дисципліна дуже популярна серед підлітків та молоді – вона навчає професійному володінню велосипедом та розвиває атлетичні здібності і швидку реакцію.

 

Вся концепція велосипеда сприяє швидкому навчанню їзди на велосипеді – Kellys Trick стане найкращим першим велосипедом для вашої дитини: він легкий, простий, надійний – в ньому майже нічому ламатися.

 

Велосипед пофарбований в яскраві жовті та жовтогарячі кольори для краси і задля помітності.

25.11.2019  
Каталог: Велосипеди Kellys 2020 модельного року!

Представляємо вашій увазі електронний каталог з усіма новинками велосипедів Kellys 2020 модельного року!

11.12.2018  
Новенький Noid на 29х

Останньою тенденцією являється прибуття 29-х колес на швидкісних спусках. У деяких брендів вже є велосипеди на 29” колесах, які беруть участь у змаганнях, у деяких ще немає, але переважна більшість брендів вже...

Зворотній зв`язок