Розіграш дитячого велосипеда Kellys на виставці Bike Expo 2018

     Дайте вгадаємо, у вас в дитинстві був велосипед, який подарував вам купу незабутніх моментів! Чи не було? Та ви завжди мріяли і от тепер у вас власні дітки з’явилися і ви хочете подарувати їм велосипед?
     Легко! Адже ми розігруємо надзвичайну знижку 90 % абсолютно на будь-який дитячий велосипед Kellys!*
     Уже 4 березня на Міжнародній велосипедній виставці BiкeExpo 2018 саме ви можете виграти такий сертифікат. Для цього варто лишень заповнити анкету та бути на зв’язку 4 березня.

     Розіграш відбуватиметься на нашому червоному стенді Kellys, де ми з радістю визначимо шляхом рандомного відбору переможця та зателефонуємо. Якщо протягом 5 гудків ми не почуємо відповіді – обираємо наступного, і так поки не знайдемо спритного та зрештою щасливо переможця!
     Ім’я переможця буде опубліковано на сайті та на наших сторінках у соц. мережах. І, звісно, для тих, хто не буде на виставці - зможе спостерігати за розіграшем онлайн на нашій сторінці Facebook.

   * Моделі дитячих велосипедів Kellys, які входять до розіграшу: Kite, Kite Race, Emma, Cindy, Maggie, Wasper, Trick, Lumi 70, Kiter 30, Kiter 50, Kiter 70, Mark 90

25.11.2019  
Каталог: Велосипеди Kellys 2020 модельного року!

Представляємо вашій увазі електронний каталог з усіма новинками велосипедів Kellys 2020 модельного року!

11.12.2018  
Новенький Noid на 29х

Останньою тенденцією являється прибуття 29-х колес на швидкісних спусках. У деяких брендів вже є велосипеди на 29” колесах, які беруть участь у змаганнях, у деяких ще немає, але переважна більшість брендів вже...

Зворотній зв`язок