З Покровою, днем козацтва та захисника України!

     14 жовтня!

     Здавна, в цей день відзначалося християнське народне свято - Покрова Пресвятої Богородиці!

     За однією з легенд, саме 14 жовтня, військо давніх русів на чолі з  Аскольдом взяло в облогу центр православ'я — Константинополь, намагаючись захопити місто. Та мешканці столиці Візантії, у гарячій молитві, звернулись до Богородиці з проханням про порятунок. І Богородиця з'явилася перед народом та вкрила їх своєю покровою. Після чого вороги вже не змогли побачити, від того й перемогти цих людей.

     Покрова Пресвятої Богородиці – було великим святом і для наших славетних козаків. Як ми знаємо, навіть їхня церква була присвячена Святій Діві Марії. А опираючись на історичні згадки, козаки обирали нових членів старшини, саме в цей день!

     Враховуючи історичне значення й заслуги козацтва в утвердженні української державності та його вагомий внесок у сучасний процес державотворення, з 1999 року, згідно закону України, 14 жовтня утверджене як День Українського Козацтва!

     Сьогодні, наша держава теж переживає нелегкі часи, та на щастя, в неї також є мужній та сильний захисник – її народ! То ж для вшанування мужності та героїзму захисників незалежності і територіальної цілісності України, для підтримки наших військових, наших волонтерів, патріотів, та пересічних українців, цілком закономірно що цей день став і Днем Захисника України!

     То ж, шановні українці, усіх нас з сьогоднішнім, потрійним, святом. Бережімо себе та наших близьких, нашу країну, мову, традиції. Пам’ятаймо наших великих предків та їх звичаї. Бо коли є історія народу – є його майбутнє. Тому робимо історію зараз – будуємо нашу країну-Україну, таку як бачили її наші предки, таку як хочемо бачити її ми і саме тоді буде майбутнє, для нас та нащадків!

     З Покровою, з Днем Козацтва, з Днем захисника вітчизни!

Kellys поздоровлення з днем захисника України з Покровою з днем козацтва

Від колектива Kellys - Україна!

25.11.2019  
Каталог: Велосипеди Kellys 2020 модельного року!

Представляємо вашій увазі електронний каталог з усіма новинками велосипедів Kellys 2020 модельного року!

11.12.2018  
Новенький Noid на 29х

Останньою тенденцією являється прибуття 29-х колес на швидкісних спусках. У деяких брендів вже є велосипеди на 29” колесах, які беруть участь у змаганнях, у деяких ще немає, але переважна більшість брендів вже...

Зворотній зв`язок