Подорож на Kellys по Гімалаях.

     Представляємо вам коротенький огляд з крутими фото від словацької команди Kellys що випробовували свої нові велосипеди  Kellys SWAG та Kellys GIBON в найжорсткіших умовах світу... Далі - пряма мова:

     "Гімалаї, які називають "дахом Світу", — це місце, де земля кусає небо, де все, що залишено позаду, втрачає свій сенс, де ти можеш піти за межі свого "Я".

     Галасливе місто Катманду — кузня культури й релігії. В перший день експедиції ми окинули оком місто з вершини гори, на якій розташовано Храм Сваямбунатх. До нього ведуть 365 ступенів і в самому центрі стоїть величезна ступа, яка очами Будди дивиться на всі чотири сторони.

     Ступа — це насипна структура, в якій містяться святині (здебільшого, останки буддійських монахів та монахинь), що слугує місцем для медітації. Вони також відомі, як врата в інші світи. Час від часу ми проходимо священними дорогами, уздовж яких встановлено молитовні колеса та розвішено прапори, що розвиваються на вітру. Кожний прапор символізує елемент природи і по традиції вони відновлюють життєві сили людини, що молиться.

     Перед повністю завантаженим Kellys Gibon стояла не найлегша місія. Жорстка земля, пилюка, сніг та каменисті тропи. Це було нелегко, але, як завжди, ми подолали наше випробування...

     Візитна карточка Непалу — підвісні мости, які з'єднують береги бурхливих річок та струмків. Деякі з них висять так високо, що в крові грає адреналін.

     4000 метрів над рівнем моря — з цієї висоти новачки-парашутисти стрибають з літака. А ми на наших велосипедах на цьому рівні вгризаємось колесами у земляні схили.

     Один з нас на двопідвісі — Kellys SWAG ідеально підходить на роль Гімалайського бульдозера."

     От так коротесенько, але з фото від яких захоплює подих... Що ж покатались відчайдухи на славу... і все ж не варто їм заздрити - в нас теж є  місця де катнути з вітерцем у високих горах, тим більше що ведлосипеди  Kellys SWAG та Kellys GIBON теж доступні в Україні - варто лиш нам написати!

25.11.2019  
Каталог: Велосипеди Kellys 2020 модельного року!

Представляємо вашій увазі електронний каталог з усіма новинками велосипедів Kellys 2020 модельного року!

11.12.2018  
Новенький Noid на 29х

Останньою тенденцією являється прибуття 29-х колес на швидкісних спусках. У деяких брендів вже є велосипеди на 29” колесах, які беруть участь у змаганнях, у деяких ще немає, але переважна більшість брендів вже...

Зворотній зв`язок