Огляд новинок Kellys 2015: Серія WOMAN

Изображение
Серія WOMAN
Із року в рік жіночі велосипеди Kellys вдосконалюються та стають кращими. І це не може не радувати - адже напряму впливає на збільшення кількості велошанувальниць. Цьогорічне різномаїття колорів просто вражає. Жіночих велосипедів також торкнулись 27,5" зміни. Верхні моделі цієї серії - 90 та 70 Vanity тепер на 27.5 дюймових колесах, решта на 26 дюймових.

Vanity 90 - сама верхня модель цієї серії колір рами так і не змінила. Крім розміру коліс, змін зазнала і вилка - знову повернулася до комплектації вилка Rock Shox. Крім цього трансмісія змінилась з 27 швидкісної на 30-ти швидкісну, а гальма тепер шиманівські.

Изображение

Vanity 70 - колір сміливо став золотавим з бірюзовими вставками. Цікаво, наскільки цей колір буде популярний у перкрасної половини.. Колеса в цієї моделі також нового стандарту - 27.5". Кількість передач стала більшою - з минулорічної 24 швидкісної трансмісії, цьогорічна модель 27 швидкісна. Втулки за кольором пасують під колір рами.

Изображение Изображение

Vanity 50 - ця модель залишилась на 26 дюймових колесах. Kellys мабуть вирішив, що поки експерементів достатньо тільки з двома верхніми моделями. Колір рами став яскраво-салатовим і як у багатьох цьогорічних моделей колір втулок підходить під колір елементів рами. По обвісу змінилась тільки вилка та гальма, в усьому іншиму майже ідентична по обвісу модель до своєї попередниці.

Изображение
Изображение

Vanity 30 - знову ж таки, вже традиційно, змінився колір рами. Хоча кольорова гамма кардинальних змін не зазнала, як це у старшої на щабель моделі.
Ця модель, як і її минулорічна попередниця на вібрейкових гальмах. ЇЇ основне призначення - звичайне прогулянкове катання.

Изображение


Моделі Vanity 20 та Vanity 10 - кардинально змінили своє кольорове забарвлення, наскільки воно буде популярне в 2015 році покаже час. Ці моделі вже є в продажу і судячи по тому, наскільки вони користуються попитом - можна зробити висновок, що вони будуть мегапопулярними. Крім кольору в цих моделях майже нічого не змінилось, крім вилки. Вони стали на рівень простішими, але це взагалі не повинно лякати, адже дівчата ставляться до всього більш акуратніше ніж хлопці, а для звичайного прогулянкового катання такого обвісу буде достатньо з головою.

Vanity 20
Изображение
Изображение Изображение

Vanity 10
Изображение Изображение
25.11.2019  
Каталог: Велосипеди Kellys 2020 модельного року!

Представляємо вашій увазі електронний каталог з усіма новинками велосипедів Kellys 2020 модельного року!

11.12.2018  
Новенький Noid на 29х

Останньою тенденцією являється прибуття 29-х колес на швидкісних спусках. У деяких брендів вже є велосипеди на 29” колесах, які беруть участь у змаганнях, у деяких ще немає, але переважна більшість брендів вже...

Зворотній зв`язок