Kellys Stage - твій переможний етап!

   Агресивна геометрія флагманських кантрійників провокує внутрішнього хулігана на "антисоціальну" поведінку. Відчуваєш незбагненну жагу атакувати контрухили на повній швидкості та пожирати апи на сніданок. Гостро керувати та перекладати велосипед з боку в бік в S-подібних зв'язках...

     Kellys Stage – топовий кантрійний найнер від словацького виробника Kellys bike company.

     Моделі цієї лінійки (авт.: Kellys Stage 90; Kellys Stage 70; Kellys Stage 50 ) відрізняються комплектацією, але рама одна. Довга нижня труба квадратної форми утовщується біля кареткового вузла та безшовно переходить в масивні нижні пера, а сам каретковий кластер широкий та жорсткий. На трясучому каменистому ґрунті рама чудово поглинає вібрації — довгий задній трикутник з тонкими верхніми перами працює, як пружина, пом'якшуючи тички. При чому цікаво, що в структурі рами використано високомодульні волокна. Інженери прорахували, де саме можна їх викласти в матрицю, щоб не втратити амортизуючу властивість.

     В його геометрії є й трохи від туристичного кантрі: довгі пера (450 мм) і достатньо кліренса для бруду, навіть якщо задній обід взутий у кремезний борт завширшки 2,4 дюйми. Лінійка Stage — це скоріше результат логічного розвитку ідеї ультимативного велосипеда для туризму: жорсткого і в той же час не безжалісного, легкого, без безлічі вушок для монтажу болотників та багажників і спроможного посперечатись за перше місце на локальному трейлі. Кут нахилу головної труби по-гоночному крутий (71°), але насправді Stage не вдягається в костюм танцівника твісту та не прагне сіпатися вбік спритніше куниці. Його стихія — довгі швидкісні кантрійні траси або туристичний далекобій зі спортивним ухилом.

   Stage добре підготовлений до повсякденного катання. Довша ніж у гоночних кантрійників база робить велосипед стабільним на ходу, швидкісні спуски на ньому передбачувані та контрольовані. Кліренсу вистачить, щоб колесо не заблокувалося через кілька десятків метрів руху по мокрій глині.

     Загалом, Kellys Stage — це збалансований велосипед як по геометрії, так і по комплектації, що підходить для швидких та далеких заїздів.

     Декілька професійних команд зі Словакії та Польщі успішно виступають на Kellys Stage в професійних перегонах крос-кантрі, використовуючи його переваги на свою користь. Стабільність велосипеда дозволяє райдерам без остраху прискорюватись на технічних ділянках, де зазвичай інстинкт самозбереження диктує дотримуватись помірного темпу.

     Якщо ви шукали універсальний хардтейл "для всього", не дивіться далі, ви його знайшли - Kellys Stage.

25.11.2019  
Каталог: Велосипеди Kellys 2020 модельного року!

Представляємо вашій увазі електронний каталог з усіма новинками велосипедів Kellys 2020 модельного року!

11.12.2018  
Новенький Noid на 29х

Останньою тенденцією являється прибуття 29-х колес на швидкісних спусках. У деяких брендів вже є велосипеди на 29” колесах, які беруть участь у змаганнях, у деяких ще немає, але переважна більшість брендів вже...

Зворотній зв`язок