Kellys Stage 90 - створений перемагати!

     Загально-світова тенденція підвищення попиту на більш дорогі, краще оснащені карбонові велосипеди, на 29-х колесах, вимушують вело-виробників знаходити нові рішення,  розширюючи модельні лінійки велосипедів, щоб запропонувати кінцевому покупцеві якомога більше варіантів свого продукту. Так карбонові найнери, з поодиноких сиріт еволюціонували в цілі модельні ряди, представники яких відрізняються між собою комплектацією, а послідовно і ціною, що в результаті  сприяє доступності топових велосипедів. 

     Команія Kellys не є виключенням, і якщо в минулому році єдиним представником топової карбонової лінійки Kellys, в дивізіоні 29-х хардтрейлів, був STAGE 90, то в 2016-му, в нього з’явились молодші брати – STAGE 70, та STAGE 50. Опираючись на успіх попереднього року, всі цьогорічні STAGE, отримали за основу ту ж саму вуглепластикову раму  High-modulus HT 29  з 12 мм вісссю, змінним заднім гаком, та нестандартним розміщенням заднього каліпера. Зупинятися на технічних характеристиках рами ми не будемо, лише відмітимо, що весь модельний ряд STAGE отримав трьох-розмірну сітку – S (425мм), М (475мм), та L (525 мм).

     В житті прийнято рівнятись на лідерів, тому й наш коротенький огляд буде про лідера STAGЕів. Якщо ви слідкуєте за веломодою, то напевне пам'ятаєте минулорічний STAGE 90 - цьогорічна модель багато в чому ідентична. Також все на найвищому рівні, також все в топовому обвісі, але відмінності звісно є, і ось ці відмінності ми розглянемо. 

     Kellys STAGE 90, 2016 - в усій красі :)

     Рама була розроблена у минулому році, в якості одного з основних нововведень, так що логічно що її зберегли такою ж і в цьому році, звичайно, трохи змінивши колір і графіку, але все як і раніше в спортивно-агресивному стилі, нічого зайвого й «наляпистого». 

     Потужні карбонові вузли збільшують міцність найбільш навантажених частин рами.

     Масивна нижня труба, йде до каретки і поступово розходиться в пера заднього трикутника.

     Тросики та гідролінії сховані в внутрішніх каналах рами, забезпечуючи їхній захист від ушкоджень та бруду. А ще надають  естетичний вигляд велосипеду.

     В новому STAGE 90, відмінністю стала амортизаційна вилка. Fox 32 Float - низька вага, налаштування жорсткості, та відскока і локаут з дистанційним керуванням на кермі…  

     До речі, фахівці Kellys, добре попрацювали над дизайном велосипеда і тепер, в порівнянні з минулорічною ROCK SHOX Reba, вилка Fox - повністю відповідає кольровій гамі відносно рами.

     Що стосується обвісу - тут все по-старому. Прості та надійні компоненти SHIMANO рівня Deore XT, по  колу - все, від гоночної системи трансмісії, до гальм і манеток.  

     Переднього перемикача – немає! Ні, його не забули встановити, ба - навіть є можливість його встановлення самостійно, для цього, навіть, є два варіанти підвода тросика,

     В стоковій версії стоїть 11-ти швидкісна гоночна трансмісія, з комбінацією зірочок 11х40, що в розрахунку високої надійності всієї системи перемикання швидкостей, забезпечує достатню плавність  й чіткість роботи.

     Колеса такі ж, як і в минулому році. Зірковий дует - вілсет Crankbrothers Cobalt 1, з космічним запасом міцності, та нещадні, по відношенню до дороги, покришки Schwalbe Racing Ralph Performance в розмірі 29x2,25.

     Гальма, як я вже згадував, достатньо високого рівня - Deore XT, з роторами 180 мм спереду та 160 мм позаду. Не підведуть в відповідальний момент!

     Сідло Fizik Nisene, від відомого італійського виробника.

     Компоненти Crankbrothers.

     В цілому, в новому STAGE 90 стало краще обладнання, але логічно й збільшилася ціна. Та все ж, якщо ви бажаєте придбати карбо-найнер за більш доступною ціною,  тоді вам варто звернути увагу на  STAGE 70 або STAGE 50 - в них простіший обвіс, але також досить високого рівня. 

25.11.2019  
Каталог: Велосипеди Kellys 2020 модельного року!

Представляємо вашій увазі електронний каталог з усіма новинками велосипедів Kellys 2020 модельного року!

11.12.2018  
Новенький Noid на 29х

Останньою тенденцією являється прибуття 29-х колес на швидкісних спусках. У деяких брендів вже є велосипеди на 29” колесах, які беруть участь у змаганнях, у деяких ще немає, але переважна більшість брендів вже...

Зворотній зв`язок