Kellys Spider 30 - велосипед з душею!

     Черговий велосипед що потрапив на наш фото-огляд... знайомтеся - Kellys Spider 30.

     Велосипед від відомого Європейського виробника, з алюмінієвою витягнутою більш до спортивного типу рамою і колесами 27,5" дюйми. Насправді, цьогорічна серія рам Spider технічно нічим не відрізняється від популярної серії минолого року - та ж геометрія, кут рульового стакану, задній трикутник і довжина пер. Та кольоровий дизайн все ж таки змінився...як на нас - в кращий бік!

     З кожним роком виробник все більше приділяє уваги деталям. Маленькі кольрові вставки по всій поверхні рами та на компонентах велосипеда підібрані творчо і навіть з душею.

     Обвіс велосипеда Kellys Spider 30 нічим новим не дивує. Доступність, надійність, популярність - саме ці складові були взяті за основу при стовренні Spider 30 та підборі компонентів . Та й безглуздо було б сподіватися виявити щось неймовірне на велосипеді ціною в 600 $. 

     Деталі - наше все! Популярні компоненти та аксесуари KLS.

    Не знаю як вам, а нам цей красень сподобався. Все таки творці Kellys bike company вміють вкласти свою душу у велосипед, щоб потім вже через двоколісних зачіпати наші душі. :)

    В закінченні огляду варто зазначити що до нашої країни велосипед Kellys Spider 30  поставляється в двох кольорових дизайнах. З одним ми вас щойно познайомили. Інший же, не менш цікавий з рамою сіро-помаранчевого кольору, на жаль не зміг потрапити на нашу зйомку по причині продажу його відразу після збірки на огляд. Що ж нехай служить вірою і правдою своєму власнику, а ми незабаром все таки зробимо фотосет з сіро-помаранчевим...

    Придбати велосипед Kellys Spider 30 у найближчому до вас магазині-представника Kellys - тут!

25.11.2019  
Каталог: Велосипеди Kellys 2020 модельного року!

Представляємо вашій увазі електронний каталог з усіма новинками велосипедів Kellys 2020 модельного року!

11.12.2018  
Новенький Noid на 29х

Останньою тенденцією являється прибуття 29-х колес на швидкісних спусках. У деяких брендів вже є велосипеди на 29” колесах, які беруть участь у змаганнях, у деяких ще немає, але переважна більшість брендів вже...

Зворотній зв`язок