Екскурсія на завод велосипедів Kellys. Частина №1

Екскурсія на завод велосипедів Kellys 
Наша екскурсія складається з чотирьох частин. Які ми поступово будемо викладати!


Перша частина екскурсії - розробка велосипедної рами!

Ви вже задавалися питанням, що відбувається з велосипедом, до того як він потрапить в магазин? 

Спочатку ідея велосипеда народжується в голові професійного розробника, далі ця ідея переноситься на аркуш паперу, потім моделюється на комп'ютері і тільки після ретельних тестувань і доробок потрапляє на конвеєр.
Основою будь-якого велосипеда є рама, яка являється його скелетом. Всі велосипедні рами повинні бути сконструйовані таким чином, щоб не тільки радувати око своїм дизайном і кольоровою гамою, але і бути функціональними та надійними.



Як було сказано раніше, ідея велосипеда малюється розробником вручну, таким чином створюються перші ескізи на папері. Після ретельного опрацювання кожної деталі, розробники створюють планшетний ескіз. Для створення такого ескізу, необхідно врахувати всілякі дрібні деталі, дотримуватись розмірів і стандартів безпеки.

Изображение Изображение

Деякі деталі можна помітити тільки в тривимірному вигляді, для цього моделюється тестове 3D зображення на комп'ютері.

Изображение

Щоб повністю оцінити модель, найкраще подивитися на неї в реальному вигляді. Завдяки 3D моделюванню, рама матеріалізується в фізичну форму через 3D принтер. Таким чином створюється пластиковий зразок, потім зразок виготовляється з алюмінію або карбону.

Изображение Изображение
Изображение

Після низки підготовчих робіт з видалення нерівностей і закріплення ідеальних пропорцій геометрії рами, починається перша фаза підготовки до виробництва - перевірка безпеки. Комп'ютерний аналіз моделює навантаження і тиск на різні ділянки рами. Таким чином, можна уникнути багатьох проблем ще до відправки рами у серійне виробництво.

У той час, коли узгоджуються останні дизайнерські штрихи - вибір кольору і забарвлення рами, випускається кілька прототипів. Які тестуються згідно високим стандартам ЄС.

Изображение

І нарешті, ця рама проходить останній і найтриваліший тест. Підсумкове тестування проводять професійні велогонщики. Таке тестування триває весь сезон - з лютого по вересень.
Тільки після вдалого тестування, рама відправляється у серійне виробництво.

Про те, що відбувається після виготовлення рами, Ви дізнаєтесь у наступній статті.

25.11.2019  
Каталог: Велосипеди Kellys 2020 модельного року!

Представляємо вашій увазі електронний каталог з усіма новинками велосипедів Kellys 2020 модельного року!

11.12.2018  
Новенький Noid на 29х

Останньою тенденцією являється прибуття 29-х колес на швидкісних спусках. У деяких брендів вже є велосипеди на 29” колесах, які беруть участь у змаганнях, у деяких ще немає, але переважна більшість брендів вже...

Зворотній зв`язок