2018 починається з Kellys!

   У кожного музичного гурту є альбом-вершина, пік творчості. Ти слухав його дев'ятсот разів і знаєш напам'ять кожну партію, кожний акорд ритм-гітари, кожне збивання, паузу, перехід. І все одно після кожного прослуховування знаходиш для себе щось нове, розглядаєш знайому секвенцію звуків під іншим кутом, смакуєш саундскейпи так, як ніколи раніше. Альбом чіпляє тонкі струни душі так сильно, що кілька років потому, від незгасного резонансу починають зріти побоювання з приводу спроможності колективу бодай не перевершити чудове творіння, а хоча б не впасти нижче високо взятої планки, так її й не взявши знов. Такі альбоми становляться класикою, монументом, починають жити своїм власним життям, на них рівняються і згадують з теплою усмішкою на вустах. Але ось настає час покласти на стіл новий матеріал. Чи буде він бодай не гірше?

   Вагаючись, ти запускаєш перший трек, відкривши навстіж ментальні шлюзи, й занурюєшся у новий дивовижний світ, якого ще не уявляв. Ні, гурт не змінив ані стиль, ані жанр. Гнучкість мислення дозволила підійти до компонування складових з іншої сторони, додавши чимало неочікуваних моментів у знайомий заміс. Це ті ж самі улюблені хлопці, але оновлені та переосмислені.



   Таким "альбомом-вершиною" був дизайн Kellys Viper 50 2017 модельного року. Словацькі дизайнери стрибнули вище голови, знайшовши комбінацію відтінків, від якої в сегменті доступних велосипедів лунають відголоски землетрусу по сей день. Той криваво-червоний металік, оточений помаранчевими нюансами та глибоко-чорними написами скоро стане справжньою класикою й точкою відліку для наступних поколінь. Ще ніколи доступний велосипед не виглядав так ошатно.

   Не має сенсу намагатись перевершити попереднє надбання. Воно вже починає жити по-своєму. Сенс в пошуку нового, сенс додати нових інгрідієнтів в кольорову композицію, відкрити інші грані, сенс звучати інакше, залишаючись в основі вірним своєму, виключно своєму.

   Viper 50 2018 модельного року змінив палкий глянець на матову шагрень. Блискуча світло-срібляста основа виділяє чорні стрічки з логотипами з силуету велосипеда. Минулий Viper ніби приховував щось за тонкими нюансами. Ти мав шукати, цілеспрямовано шукати написи й назви в складному й несподіваному лабіринті кольорів. Viper '18 прямолінійно відкриває себе перехожому, залишаючи загадки й місії велосипедистові.



   Впізнати Viper не важко. Манера Kellys підкреслювати контрастні кольорові акценти на рамі гріпсами, сорочками тросів, елементами на сідлі, ободах та вилці такого ж відтінку грає на впізнаваність словацького бестселлера. Улюблений велосипед початківців та любителів продовжує розвиватись, змініюється, кличе до пригод. Viper 2018 року відкриє себе будь-кому, хто прагне прикрасити світ красою руху. Кожний велосипед має місію. Маєш її і ти.



   До речі в портфоліо Kellys також з'явились рами розміром 13.5" спеціально для підлітків та невисоких на зріст людей. Вони йдуть на молодших по комплектації моделях Viper 10 та Viper 30 3 діаметром коліс: 26".

   Придбати велосипед Kellys Viper 10Kellys Viper 30Kellys Viper 50 можна в будь-якому магазині-представника Kellys в Україні. Проглянути список магазинів-представників Kellys можна за даним посиланням.

25.11.2019  
Каталог: Велосипеди Kellys 2020 модельного року!

Представляємо вашій увазі електронний каталог з усіма новинками велосипедів Kellys 2020 модельного року!

11.12.2018  
Новенький Noid на 29х

Останньою тенденцією являється прибуття 29-х колес на швидкісних спусках. У деяких брендів вже є велосипеди на 29” колесах, які беруть участь у змаганнях, у деяких ще немає, але переважна більшість брендів вже...

Зворотній зв`язок