Велосипеди Kelys 2017 - новини з полів Евробайку

     Цікаво, а що нас чекає в наступному, велосипедному, 2017 році?!  Нова лінійка велосипедів Kellys... Які вони?! Чим обладнані?! В них буде такий же яскравий дизайн?! А чи будуть велосипеди на 26-х колесах?! А жіночі найнери? Електровелосипеди?!... 

     Що ж, тепер, після проведення Євробайку де побували і ваші вірні представники Kellys-Україна, ми вже можемо трішки припідняти завісу та показати Вам, деякі, найбільш цікаві експонати.  Так би мовити - з перших уст! 

 

     А почнемо, звісно, з найдорожчих та екзотичних байків - класу карбон!

     Ітак... Kellys ERASER 70...

     Так 70-ий! В цьому році, буде вже два представника в сім'ї карбонових двопідвісів Ендуро - 70, та 90, в класичному чорному кольорі.

     Карбонові найнери Kellys Stage 90 та 70.

     В наступному році дана лінійка буде мати 4-и представника - аналогічно цьогорічним Kellys Hacker. Топовий 90-тий на трансміссії Shimano DI2 і далі "по старшинству". В кольоровій гамі, до вже існуючих, виробник додав класичний чорно-сірий Stage з присвоєним номером 70, коли минулорічний чорно-помаранчевий 70 понизився до 50-го, а чорно-зелений 50-тий в свою чергу - до 30-го.

     Топовий Kellys Hacker 90.

     Один з надоступніших гоночних карбо-байків в Україні - Kellys Hacker 50 (колір 2017). Який же захоплюючий дизайн...

     Нова лінійка Hackerів особливо не зазнала змін - ті ж 4-и представника, практично ті ж тони кольорових вставок на рамі та елементах велосипеда, хіба що кольорова гама зсунулась - аналогічно старшій серії Stage. 

     Kellys URC 90 на Di2, вагою трішки більше 7-и кілограмів та

    не менш спокусливий Kellys URC 70.

    На жаль, молодші URC 50 та URC 30 не попали в нашу фотосесію, та маємо надію, що ми їх вже будемо фотографувати на наших виставкових "полях"., а ще краще - на дорогах!

    В принципі, це й увесь асортимент карбонових велосипедів що пропонує нам виробник в 2017 році. Зайнявши всі ніші найпопулярніших класів - від професійних з початковим рівнем обладнанням до топових хардтейлів та двопідвісів, не залежно від розміру колес (звісно, окрім застарілих 26-х).

     Від однієї екзотики до іншої, що правда вже алюмінієвої. "Дикі звірі" - Kellys NOID 90 та Kellys NOID 70,  на фоні дитячого біговела Kellys KITE. 

     Серії ДХ велосипедів та й дитячих біговелів, практично не зазнали змін, в порівнянні з минулим роком. Хоча колір став значно контраснішим та насиченішим - безумовно бажаний "ядок". :)

     Kellys Tyke 50 - повна ідилія на бездоріжжі.

     Серія Tyke як і раніше налічує 3 варіанти комплектації, що відповідають своєму номеру (Tyke 50, Tyke 30, Tyke 10), та дизайну.

     Kellys Reyon 50, Kellys Reyon 30 та Kellys Reyon 10 - одні з найдоступніших Trail-байків, у лінійці виробника. 

     

     Kellys Gate

     

       Ну і на кінець - сюрприз...

     Знайомтеся - це Kellys THRILL Судячи з тенденції велосипедної моди останніх років, можна вже сказати - очікуваний електричний двопідвіс! Ось так - як перший раз у перший клас...зі знаннями вундеркінда :)

          На цьому, у нас, стосовно 2017 року, поки все. Очікуємо, вивчаємо, замовляємо, після чого й розповімо більш детельно. Тому нам працювати, а Вам - чекати :)

25.11.2019  
Каталог: Велосипеди Kellys 2020 модельного року!

Представляємо вашій увазі електронний каталог з усіма новинками велосипедів Kellys 2020 модельного року!

11.12.2018  
Новенький Noid на 29х

Останньою тенденцією являється прибуття 29-х колес на швидкісних спусках. У деяких брендів вже є велосипеди на 29” колесах, які беруть участь у змаганнях, у деяких ще немає, але переважна більшість брендів вже...

Зворотній зв`язок