З Новим Роком та Різдвом Христовим!

     З давніх давен, у більшості народів, святкування нового року збігалося з початком відродження природи. Зазвичай це проходило до березня місяця. Вважалося, що саме взимку природа готувалася до квітучої весни та теплого літа, ніби любляча мати виношувала своє майбутнє дитя, перед тим як відкрити йому світ.

     Нашу країну, напевно зараз теж можна порівняти з тим дитям – воно тільки вчиться ходити, розмовляти, жити. І саме від виховання його батьками – народу, залежить якою стане Україна – його сім’я.

     То ж головне що хотілось побажати усім українцям, в новому 2017 році – саме щоб їхнє маля виховувалося в добрі, радості, злагоді та достатку. Щоб на його шляху були завжди успіх та вдача. Траплялися тільки добрі зустрічі, а сам ріс в миру, спокої та надії, яку неодмінно принесе в собі новий рік.

     І саме тоді, коли наша країна стане тою опорою для свого народу, як дорослий син гордістю своїх батьків, кожна українська родина, кожний пересічний українець, отримають добробут і благополуччя.

     Тож залишається лише побажати здоров’я, успіхів, віри і надії нашій нації та окремо кожному з нас.

     З Новим Роком та Різдвом Христовим!

Поздоровлення з Новим Роком та Різдвом Христовим!

Колетив Kellys - Україна!

25.11.2019  
Каталог: Велосипеди Kellys 2020 модельного року!

Представляємо вашій увазі електронний каталог з усіма новинками велосипедів Kellys 2020 модельного року!

11.12.2018  
Новенький Noid на 29х

Останньою тенденцією являється прибуття 29-х колес на швидкісних спусках. У деяких брендів вже є велосипеди на 29” колесах, які беруть участь у змаганнях, у деяких ще немає, але переважна більшість брендів вже...

Зворотній зв`язок